Відключення світла у Києві: у Yasno розповіли про покращення ситуації

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про покращення ситуації з відключеннями електроенергії в українській столиці

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про покращення ситуації із відключеннями електроенергії в українській столиці. Про це стало відомо із коментаря генерального директора компанії Сергія Коваленка, який він дав в ефірі 24 каналу.

За його словами, енергетики змогли винайти нові схеми харчування трьох районів, які найбільше постраждали від відключень світла — йдеться про Куренівку, Борщагівку та Оболонь, там мешканці могли сидіти без світла по кілька днів.

Він зазначив, що ці райони живлять однаково з усіма містами, тепер зникла різниця в графіках між лівим і правим берегом.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти можуть завдати нових ударів по критичній інфраструктурі української столиці та інших міст напередодні Нового року. Про це стало відомо із звернення глави держави.

За його словами, до кінця 2022 року залишається кілька днів, а тому слід пам'ятати, що противник спробує знову занурити українців у темряву.

Він закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги найближчими днями, а також знайти найближчі Пункти незламності та розповісти про них близьким.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися