Синоптики дали прогноз погоди у Києві на Новий рік

Що прогнозують метеорологи в останні дні року

У Києві до кінця тижня та в новорічну ніч буде відносно тепла для зими та навіть весняна погода. Про це повідомили в "Укргідрометцентрі", передають "Коментарі".

За даними синоптиків, потепління у Києві очікується з 29 грудня. Температура повітря вдень коливатиметься від двох до чотирьох градусів тепла, буде хмарно з проясненнями. У п’ятницю, 30 грудня, повітря в столиці прогріється до шести градусів тепла, мінлива хмарність. В суботу, 31 грудня, вдень буде від чотирьох до шести градусів тепла та невелика хмарність. Протягом останніх трьох днів цього року опадів метеорологи не прогнозують.

"Новий рік українці зустрічатимуть теплою погодою! Похнюпились британські вчені — схоже, лютих морозів не буде. Температура повітря до кінця тижня та 2022 року хлюпотітиметься переважно у "плюсових" теплих ваннах. З коливаннями, очевидно, проте все ж нижче нуля не опускатиметься. Принаймні вдень", — заявила синоптик Наталка Діденко.

Метеоролог додала, що лютих морозів цієї зими не буде, до кінця 2022-го та на початку 2023 року переважатиме тепла зимова погода.

Нагадаємо, у Києві не скасовуватимуть комендантську годину під час новорічних свят. Через війну великих святкувань у столиці в Новий рік та на Різдво не проводитимуть. Головна ялинка країни, встановлена в столиці на Софійській площі, сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня, та на Різдво. Новорічне дерево прикрашене енергоефективними гірляндами та живиться від генератора. Святкову ілюмінацію на ялинці також вмикатимуть у Києві щодня з 17:00 до 21:00.

Окрім того, у Києві на новорічні та різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. У складі поїзда два старовинні паровози і п'ять пасажирських вагонів, серед яких вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Дивіться також фото, як відомий швейцарський художник підсвітив до Різдва будівлі та церкви у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися