Погода у Києві: відома синоптик розповіла, чого чекати киянам

Відома українська синоптик Наталія Діденко розповіла, на яку погоду очікувати мешканцям української столиці 27 грудня і дала прогноз на сьогоднішній день

Відома українська синоптик Наталія Діденко розповіла, на яку погоду очікувати мешканцям української столиці 27 грудня і дала прогноз на сьогоднішній день. Про це стало відомо із повідомлення, яке вона опублікувала на своїй сторінці у соціальних мережах.

За її словами, у вівторок, 27 грудня, у Києві вранці на дорогах місцями ожеледиця. Адже вночі буде близько 0 градусів. Проте вдень стовпчики термометрів покажуть від 3 до 5 градусів тепла.

За прогнозом Укргідрометцентру, 27 грудня у Києві буде дощ. До того ж дме поривчастий південно-західний вітер 7-12 метрів за секунду.

До кінця поточного року та на початку 2023 року переважатиме тепла погода. У Києві 31 грудня опади не прогнозуються. За даними Укргідрометцентру, температура повітря вдень очікується до 6 градусів тепла. Не прогнозують морози у столиці та новорічної ночі.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти можуть завдати нових ударів по критичній інфраструктурі української столиці та інших міст напередодні Нового року. Про це стало відомо із звернення глави держави.

За його словами, до кінця 2022 року залишається кілька днів, а тому треба пам'ятати, що противник спробує знову занурити українців у темряву.

Він закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги найближчими днями, а також знайти найближчі Пункти незламності та розповісти про них близьким.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися