У Києві частково заборонять навігацію: небезпечний ремонт моста

Монтаж заїзду на Подільський міст призведе до тимчасової заборони навігації по Дніпру

У Києві з 26 жовтня по 7 листопада будуть ремонтні роботи заїзду на Подільський мостовий перехід з вулиці Набережно-Хрещатицька в районі вулиць Нижній Вал і Верхній Вал. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Монтувати будуть прогонові споруди.

"У зв'язку з роботами навігація водного транспорту в акваторії Гаванського затоки (Київський річковий порт) в ці дні буде заборонена", - йдеться в повідомленні.

Монтувати заїзд будуть із залученням спеціалізованих плавзасобів і з використанням техніки підвищеної вантажопідйомності - "роботи відносяться до категорії підвищеної небезпеки".

Відзначається, що про закриття навігації в акваторії Гаванського моста заздалегідь попередили відповідні служби, серед яких Державна служба морського та річкового транспорту України, Верхнедніпровське міжрегіональне управління Державної служби морського та річкового транспорту України і Державна служба України з безпеки на транспорті.

Нагадаємо, раніше українські яхтсмени підтримали ветеранів - захисників України. В рамках цієї ініціативи вирішили провести Національне вітрильне ралі. Захід отримав назву "Вітрила волі і єдності". А про найшвидших яхтах можна прочитати в матеріалі порталу "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися