Мінсоцполітики відкрило «Пункт Незламності» у Києві

«Пункт Незламності» під назвою «Теплиця» відкрито Міністерством соціальної політики у столиці

Міністерство соціальної політики відкрило "Пункт Незламності" на території Міністерства за адресою вулиця Еспланадна, 8/10 у Києві. Об'єкт відкритий для відвідувачів з 10:00 до 20:00. Про це повідомляє Урядовий портал.

Міністерство зробило кроки для забезпечення роботи установи навіть у разі аварійних відключень електроенергії та збоїв зв'язку. Це дозволило відкрити автономний простір і для відвідувачів.

"При аварійних відключеннях вулицю огортає темрява,тому ми створили невеличкий простір світла і тепла. Сюди може зайти кожен, щоб зігрітися, скористатися супутниковим інтернетом для зв'язку з рідними та просто перепочити в затишку", - зазначила міністр соціальної політики Оксана Жолнович.

"Пункт Незламності" під назвою "Теплиця" відкрито Міністерством соціальної політики спільно з благодійним фондом "Солом'янські котики", який організовує роботу точки.

"Теплиця - автономний острівок безпеки на випадок тривалих відключень. Одна вже працює у Солом’янському районі і ми на практиці знаємо, що такий пункт - це, насамперед, команда, яка налагоджує роботу", - розповів виконавчий директор фонду "Солом’янські котики" Андрій Єрофєєв.

Волонтери фонду також позмінно залишаються у "Теплиці" в Мінсоцполітики. Вони не лише стежать за порядком, а й створюють комфортну атмосферу. Організатори хочуть, щоб "Теплиця" стала осередком тяжіння для активних людей і щоб відвідувачі отримували там підтримку та відчуття безпеки, крім основних послуг.

Посольство Ізраїлю відкриває "Пункт незламності" у Києві. У посольстві Ізраїлю розповіли про відкриття "Пункту незламності" у Києві в рамках програми гуманітарної допомоги Україні. Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський у Twitter.

"У рамках гуманітарної допомоги Україні посольство Ізраїлю відкриє в Києві "Пункт незламності", який забезпечить населення основними комунальними послугами, включаючи електрику, мобільний зв'язок та інтернет, опалення та воду", - написав Міхаель Бродський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися