РФ може відкласти ракетні удари по Києву на Новий рік — Данілов

Російські окупанти можуть відкласти ракетні удари по українській столиці та інших містах перед Новим роком через економію ракет

Російські окупанти можуть відкласти ракетні удари по українській столиці та інших містах перед Новим роком через економію ракет. Про це стало відомо із коментаря секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, громадянам потрібно дотримуватися сигналів повітряної тривоги і дотримуватися правил безпеки в будь-якому випадку, особливо коли йдеться про загрозу масованих ударів у святкові дні.

Він зазначив, що влада не може гарантувати, що росіяни не влаштовуватимуть обстріли перед Новим роком, однак у загарбників залишилося мало ракет.

Данілов заявив, що противник може вирішити заощаджувати запас ракет, він висловив сподівання, що свята пройдуть у відносному спокої.

Нагадаємо, що на тлі відключень світла в українській столиці та інших містах Державний секретар США Ентоні Блінкен пообіцяв, що Вашингтон захищатиме та ремонтуватиме критичну інфраструктуру України. Про це стало відомо із його повідомлення, яке він опублікував у Twitter.

За його словами, США зобов'язалися підтримувати Україну стільки, скільки потрібно.

Він зазначив, що на Україну чекає складна зима, але США, країни Великої сімки та інші союзники будуть робити все можливе, щоб ремонтувати та захищати критичну інфраструктуру.

Читайте также