Геть фейки: тарифи на проїзд в Києві піднімати не збираються (ДОКУМЕНТ)

У КМДА спростували чутки про підвищення тарифів

У Київській адміністрації відреагували на розміщену в соцмережах інформацію про нібито підвищення тарифів на користування міським транспортом. У столиці не розглядають питання підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті в 2021 році. Про це повідомив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко.

"Ніяких нарад по підвищенню тарифу на перевезення пасажирів в громадському транспорті в КМДА не проводилося, ніяких документів з цього питання - не підписувалося та не випускалося. Ні 23 жовтня, ні раніше", - повідомив Володимир Бондаренко.

За його словами, сьогодні в Київській міській державній адміністрації дійсно відбулася нарада щодо обґрунтування компенсації за перевезення пільгових категорій громадян у 2021 році. Оригінал документа за номером № 008-987 від 21.10.2020 додається.

picture

У КМДА відзначають, що документ, поширений в соцмережах, є фейком.

Як повідомляв портал "Коментарі", столичні депутати прийняли зміни до міського бюджету, які передбачають виділення дотаційних коштів транспортним компаніям міста. Транспортувальники отримають з бюджету понад 400 млн грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися