Міськрада Ірпеня погодила встановлення меморіальної стели

На виконання проекту і його реалізацію не будуть залучені кошти з місцевого бюджету

Міська рада Ірпеня погодила встановлення меморіальної стели "Ірпінь місто-герой". Стела буде встановлена на одному з головних в'їздів у місто. Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

Нова стела стоятиме на початку вулиці Університетської, на місці рекламної конструкції "Центральний", біля "Ірпіньводоканалу". Рішення про підготовку місця під стелу ухвалили на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

Стела буде встановлена на кошти меценатів. Також усі охочі громадяни можуть представити до міськради проекти майбутньої стели, з яких буде обрано найкращий.

"На виконання проекту і його реалізацію не піде жодної копійки з місцевого бюджету. Ірпінська міськрада оголосить конкурс на кращий проект стели. Зокрема, будуть залучені волонтери - дизайнери та архітектори проекту Irpin Reconstruction Summit. А його будівництво профінансують меценати, яких ми вже запрошуємо до співпраці. Якщо маєте бажання долучитися до цього проекту, звертайтеся в Ірпінську міську раду", - зазначив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.
На каналізаційну станцію під Києвом встановили потужний генератор. В Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції за допомогою потужного дизель-генератора на 800 кВт. Генератор комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися