На каналізаційну станцію під Києвом встановили потужний генератор (ФОТО)

Нове обладнання забезпечить безперебійну роботу насосів

В Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції (КНС) за допомогою потужного дизель-генератора на 800 кВт. Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, потужний генератор комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam.

"Наша центральна КНС перекачує в Київ стоки з усього Ірпеня, Бучі, Ворзеля, Гостомеля. Раніше тут був менш потужний генератор, який під час вимкнення електроенергії дозволяв запускати в роботу лише один насос. Зараз же в екстрених випадках зможуть працювати всі чотири", — прокоментував Маркушин.

Мер Ірпеня зазначив, що подарований генератор є вкрай важливим для всього Приірпіння та подякував австрійському бізнесу та українським дипломатам в Австрії за підтримку Ірпінської громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київ отримав дев’ять потужних генераторів від міста-побратима Оденсе, що в Данії. Один з генераторів встановлять у Київському геріатричному пансіонаті. Інші вісім генераторів встановлять в столичних котельнях для забезпечення осель мешканців Києва теплом під час відключень електроенергії. Окрім того, Канада виділить 115 мільйонів доларів для екстреного відновлення пошкоджених обстрілами російських окупантів енергетичних мереж Києва.

Нагадаємо, Японія передала Бучі три потужних дизель-генератори та шість обігрівачів. Під час тривалого вимкнення світла та в період блекауту 50-кіловатні генератори будуть використовувати для живлення двох котельнь. Третій генератор буде мобільний та накачуватиме воду в резервуари там, де це необхідно. Обігрівачі передали в пункти обігріву.

Читайте також, що розповіли в мерії Києва про умови життя в столиці під час блекауту.



Джерело: https://t.me/markushyn/3790


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися