У модульне містечко в Демидові цього тижня заселять перших мешканців

Вісімдесят вісім модульних блоків вже оснащені всім необхідним

Модульне містечко у Демидові на Київщині готують до введення в експлуатацію. Його оснащують побутовою технікою. Містечко вже цього тижня буде готове до заселення перших жителів. Про це стало відомо із повідомлення пресслужби Димерської селищної ради.

Вісімдесят вісім модульних блоків вже чекають тих, хто втратив оселі. Перше заселення мешканців буде здійснено цього тижня.

Побутову техніку містечку подарували благодійники БО "Право на захист" разом з УВКБ ООН. Мешканці зможуть користуватися наданими містечку холодильниками, пральними машинами, електроплитами, мікрохвильовими печами, мультиварками, електрочайниками, термопотами, прасками та дошками для прасування.

Витрати на утримання містечка, зокрема надання електроенергії, водопостачання, утримання каналізації, сплачує Димерська селищна рада.

Під Києвом відкрили ще одне модульне містечко. У Горенці, що в Гостомельській громаді, відкрили модульне містечко для тимчасового проживання людей, які втратили житло під час бойових дій з російськими окупантами.

В модульному містечку дві секції по 22 кімнати для проживання. Одночасно тут можуть проживати 176 людей. Кімнати укомплектували всім необхідним — меблями та речами першої необхідності.

Читайте также