Під Києвом відкрили ще одне модульне містечко (ФОТО)

Що відомо про тимчасове житло

У Горенці, що в Гостомельській громаді, відкрили модульне містечко для тимчасового проживання людей, які втратили житло під час бойових дій з російськими окупантами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, на відкритті модульного містечка під Києвом побував заступник голови Київської ОВА Микола Бойко. В модульному містечку дві секції по 22 кімнати для проживання. Одночасно тут можуть проживати 176 людей.

Кімнати укомплектували всім необхідним — меблями та речами першої необхідності. Для мешканців модульного містечка працюють кухні з побутовою технікою та кухонним приладдям. Також є окремі модулі, що передбачають розміщення їдальнь та санвузлів. Для дітей передбачені дитячі кімнати.

Чергове модульне житло в Київській області встановлене за сприяння уряду Польщі. Схожі модульні містечка також встановлені в Ірпені, Бучі, Бородянці, Макарові, Іванкові та в інших населених пунктах, що зазнали значних пошкоджень внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області відкрили два модульні містечка для тимчасового проживання людей, які втратили житло під час бойових дій. Модульні містечка відкрили в селі Кухарі та селищі Іванків. Вони розраховані на проживання 88 та 176 людей відповідно. У кожній секції є кімнати для проживання, їдальні та санвузли. До будиночків підключені всі комунікації та є обігрів.

Нагадаємо, у Київській області наприкінці жовтня відкрили модульне містечко у Василькові.

Читайте також, як у Броварах облаштували модульне містечко для переселенців.

 

Джерело: https://t.me/kyivoda/7489


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися