У Yasno звернулися до мешканців Києва перед Новим роком: що потрібно знати

Генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno звернулися до мешканців української столиці на тлі відключень електроенергії та підготовки до новорічних свят

Генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno звернувся до мешканців української столиці на тлі відключень електроенергії та підготовки до новорічних свят. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, варто пам'ятати про правила економного використання електричними приладами, особливо під час підготовки до свят. Він зазначив, що мешканцям варто використовувати електрику відповідально, щоби з поставками не було перебоїв.

Коваленко прихвал не включати до розетки всі прилади одразу після включення світла.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що мешканці української столиці можуть бути з електроенергією на Новий рік, але за умови відсутності нових масованих ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це він заявив на засіданні уряду.

За його словами, енергетикам вдалося зменшити кількість аварійних відключень електроенергії. Він зазначив, що Росія готується до нових атак на енергетичну інфраструктуру України.

Шмигаль заявив, що держава перебуває у постійній готовності до нових обстрілів, водночас він сказав, що у разі відсутності нових обстрілів новорічні свята пройдуть без аварійних відключень світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися