Нова пошта підвищить ціни на доставку з 1 січня: скільки потрібно платити

У компанії Нова пошта підвищать ціну на доставку посилок з 1 січня — йдеться про пересилання до відділень та пошти

У компанії "Нова пошта" підвищать ціну на доставку посилок з 1 січня — йдеться про пересилання до відділень та поштоматів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою НП.

Відомо, що вартість доставки документів у фірмовому картонному конверті до відділення та поштомату "Нової пошти" зросте на 10 гривень – до 55 гривень за відправку. Доставка посилок між відділеннями та поштаматами по Україні коштуватиме: до 2 кілограмів – 70 гривень, до 10 кілограмів – 100 гривень, до 30 кілограмів – 140 гривень. У компанії це пояснили тим, що витрати продовжують зростати. "Нова пошта" намагається й надалі гарантувати своєчасну та якісну доставку під час війни.

Нагадаємо, що з тало відомо, як працюватимуть Нова пошта та Укрпошта в українській столиці на Новий рік та Різдво. На свята графік роботи поштових відділень України зміниться.  

Відомо, що частина відділень працюватиме менше годин, ніж зазвичай, багато відділень взагалі буде закрито. "Укрпошта" закриє більшу частину своїх відділень по Україні 1 січня.

При цьому на всю країну працюватимуть 20 чергових відділень у більшості регіонів України. Вони працюватимуть за скороченим графіком, багато хто закриється о 14 або 15 годині. Список таких відділень можна знайти за посиланням.

"Нова пошта" відпустить додому всіх своїх працівників 1 січня, цього дня всі відділення будуть закриті. 25, 26 грудня "Нова пошта" працюватиме за звичайним графіком, 31 грудня вона відкриється на годину раніше і працюватиме за графіком суботи.

Щоб не приїхати даремно та не побачити закриту "Нову пошту", варто перевірити графік роботи будь-якого відділення за посиланням.

Читайте также