Поїзд з Запоріжжя до Києва затримався через дрон-камікадзе

Подробиці розповіли в "Укрзалізниці"

Поїзд з Запоріжжя до Києва затримався з прибуттям до столиці через збитий дрон-камікадзе, що впав на залізничну колію. Про це розповіли в державній компані "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

"Наш поїзд №38 Запоріжжя — Київ прибув на 20 хвилин пізніше, бо затримався на дільниці Славгород-Синельниково: посеред колії лежали уламки збитого "Шахеда". Наголошуємо, що сили ППО ЗСУ — єдині, кому офіційно дозволяється смітити на коліях Укрзалізниці", — йдеться в повідомленні.

У перевізника поінформували, що зараз внаслідок точкового знеструмлення інфраструктури п’ять поїздів з 77 прямують із затримкою у понад пів години. Під час повітряної тривоги Київська кільцева електричка курсує за розкладом.

"Усі "Фортеці незламності" на вокзалах мають резервне живлення та прихищають людей. Посадка та висадка на поїзди триває через підземні переходи, де це можливо", — заявили в "Укрзалізниці".

Пасажирам нагадали, що в разі спізнення на поїзд через повітряну тривогу, можна з тим же квитком протягом доби доїхати будь-яким іншим рейсом того ж напрямку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час ракетних обстрілів та повітряної тривоги прогриміли кілька вибухів. У столиці можуть бути перебої зі світлом. Про роботу Сил Протиповітряної оборони України розповіли в Київській міській військовій адміністрації. Відомо, що уламки збитої ракети пошкодили приватний будинок в Дарницькому районі Києва та припаркований поруч автомобіль. Інформацію по жертвам уточнюють. У Києві та Київській області через потужні ракетні атаки триває повітряна тривога



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися