На залізничному вокзалі Києва відбудуться новорічні концерти

Яку святкову програму підготували для пасажирів

На Центральному залізничному вокзалі Києва 30 та 31 грудня триватиме святкова програма. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державного підприємства “Укрзалізниця”.

“Ще плануєте, як святкувати Новий рік! У нас є для вас декілька гарних ідей! 30 та 31 грудня на Центральному залізничному вокзалі заплановано крутезні концерти топових українських гуртів“, – йдеться у повідомленні "Укрзалізниці".

На Центральному залізничному вокзалі Києва на пасажирів чекатиме Святий Миколай, енергонезалежна залізна ялинка, а також та кава і солодощі. Сьогодні, 30 грудня о 19:00 на головному вокзалі столиці відбудеться унікальний концерт Олега Скрипки та його гурту "Воплі Відоплясова".

"Приходьте, разом потанцюємо та поспіваємо, зокрема під хіт "Місто Херсон", — запросили киян та гостей столиці в "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на новорічні та різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. У складі поїзда два старовинні паровози і п'ять пасажирських вагонів, серед яких вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Окрім того, на новорічні свята з Києва в напрямку Карпат призначили додаткові поїзди. Попит на поїзди з Києва в карпатському напрямку традиційно зріс. Через це напередодні Нового року курсуватимуть додаткові рейси зі столиці в кількох напрямках. В "Укрзалізниці" оприлюднили графік курсування додаткових поїздів — подробиці за посиланням.

Нагадаємо, у Києві не скасовуватимуть комендантську годину під час новорічних свят. Через війну великих святкувань у столиці в Новий рік та на Різдво не проводитимуть. Головна ялинка країни, встановлена в столиці на Софійській площі, сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня, та на Різдво. Новорічне дерево прикрашене енергоефективними гірляндами та живиться від генератора. Святкову ілюмінацію на ялинці також вмикатимуть у Києві щодня з 17:00 до 21:00.

Дивіться також фото, як відомий швейцарський художник підсвітив до Різдва будівлі та церкви у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися