У Києві відновили кілька пошкоджених обстрілами житлових будинків (ВІДЕО)

Що вдалося відремонтувати в столиці за час війни

У Києві з літа тривають відновлювальні роботи в житлових будинках та на інфраструктурних об’єктів, пошкоджених внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів. Про ремонт пошкодженого житла в столиці під час війни розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів у Києві пошкоджено майже 700 будинків. Влітку ремонтні роботи розпочали в шістнадцяти найбільш пошкоджених житлових будинках в Подільському, Святошинському, Шевченківському та Оболонському районах столиці. У Києві після ракетних обстрілів повністю відремонтували багатоповерхівку на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі та п’ятиповерховий будинок на проспекті Свободи в Подільському районі.

"Завершують ремонтні роботи в трьох будинках поруч, на проспекті Свободи та вулиці Межовій", – зазначив Кличко.

Окрім того, у Києві завершили відновлювальні роботи в пошкоджених будинках на вулицях Кошиця, Богатирській, Гаврилишина, Соломії Крушельницької, в двох будинках на вулиці Котельникова, а також на проспекті Лобановського. На інших об’єктах ремонтні роботи триватимуть до весни. Для відновлення пошкодженого житла у Києві та інфраструктурних об’єктів зі столичного бюджету виділили майже 600 мільйонів гривень. Ще 200 мільйонів гривень столиці виділили з державного бюджету.


Нагадаємо, що 29 грудня у Києві з пошкодженого внаслідок збиття російської ракети будинку врятували людей. Уламки ракети влучили в житловий масив Бортничі. У столиці під час ракетних обстрілів Київська кільцева електричка змінила маршрут і курсує в об’їзд станції "Дарниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уламками збитих ворожих ракет у Києві пошкоджені два приватних будинки, промислове підприємство та дитячий майданчикОкрім того, у Києві через ракетні обстріли під час повітряної тривоги сталися перебої зі світлом в метро. В підземці на кілька хвилин зник мобільний зв'язок та інтернет.

Дивіться також відео прольоту російської ракети над Київською областю.

В Офісі генерального прокурора та Офісі президента України оприлюднили фото наслідків ракетних обстрілів Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися