У Києві після обстрілів знову обмежили рух поїздів метро

Про що варто знати пасажирам

У Києві після останніх ракетних обстрілів обмежили рух поїздів метро. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київській метрополітен" та в мерії столиці, передають "Коментарі".

В столичному метрополітені зазначили, що обмеження ввели на "червоній" лінії через уламки збитої ракети на коліях.

"Рух поїздів "червоною" лінією метро здійснюється від "Академмістечка" до "Арсенальної". На коліях відкритої ділянки виявлені сторонні предмети, схожі, за попередньою інформацією, на уламки ракети. Працює вибухотехнічна служба", — йдеться в повідомленні.

Про відновлення руху "червоною" лінією метро в метрополітені пообіцяли повідомити додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці. Жертв і потерпілих немає. За попередньою інформацією військової адміністрації Києва, сили Протиповітряної оборони знищили над столицею 32 ворожі повітряні цілі.

Читайте также