У Києві та Київській області різко зміниться погода

Що прогнозують метеорологи в перші дні нового року

У Києві наприкінці наступного тижня значно змінить погода. Про це повідомили в "Укргідрометцентрі", передають "Коментарі".

За даними синоптиків, потепління триватиме у Києві та регіоні до 4-5 січня. Напередодні Різдва температура повітря помітно знизиться. Температура повітря в столиці, в понеділок, 2 січня, вночі коливатиметься від чотирьох до шести градусів тепла, вдень — близько десяти градусів тепла. В перший день наступного тижня у Києві буде мінлива хмарність, але без опадів, однак з поривами вітру.

В Київській області в понеділок, 2 січня, повітря вночі прогріється до семи градусів тепла, вдень — від семи до дванадцяти градусів із позначкою плюс. Опадів в регіоні синоптики не прогнозують.

"У Києві 2-го січня переважатиме суха погода. Максимальна температура повітря досягне +9 градусів. Поки що в Україні буде тепло, з невеликими коливаннями, та сухо. 4-5 січня температура повітря почне знижуватися, 5-го січня з'являться опади. А поки по-березневому тепло, виходьте подихати свіжим повітрям", — зробила прогноз синоптик Наталка Діденко.

Метеоролог додала, що поки що в Україні буде тепло та без опадів. Погода почне змінюватись напередодні Різдва.

Нагадаємо, Новий рік у Києві та регіонах України зустріли з теплою погодою. Різке похолодання синоптики прогнозують наприкінці січня. У столиці вірогідні сильні морози з температурою повітря нижче 20 градусів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Дивіться також фото, як відомий швейцарський художник підсвітив до Різдва будівлі та церкви у Києві.

Читайте также