У владі розповіли про відключення світла в Київській області

Що відомо про забезпечення електроенергією після обстрілів регіону дронами-шахідами

Після чергових ворожих обстрілів в Київській області пошкоджені приватні будинки та об’єкт енергетичної інфраструктури, однак регіон повністю забезпечений електроенергією. Про наслідки повітряних атак в ніч на 2 січня в ефірі телемарафону розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

Четверту добу поспіль російські окупанти атакували ракетами та дронами-камікадзе Київську область, зазначив Кулеба.

"Київська область — форпост Києва, тому я впевнений, що це може продовжуватись", — вважає посадовець.

В Протиповітряних силах України повідомили про знищення в Київській області в ніч на 2 січня трьох ворожих безпілотників, ще 22 з 40 дронів-шахідів збили в небі над Києвом, решту — на підльотах до столиці в сусідніх областях.

"Робимо все для того, щоб продовжити свята для наших мешканців... У нас повністю зараз є забезпечення Київської області електроенергією. У нас немає екстрених відключень, і немає планових відключень. Люди постійно з електроенергією", — заявив керівник Київської обласної військової адміністрації.

Всі комунальні служби в Київській області працюють у штатному режимі, додав посадовець. Влада та енергетики працюють над тим, щоб на різдвяні свята мешканці регіону мали світло в оселях та не було відключень електроенергії.

Нагадаємо, Київ вночі 2 січня атакували чотири десятки дронів-шахідів. Найбільше ворожих ударних безпілотників знищили саме над столицею, інші — на підльоті до Києва в сусідніх регіонах та в Київській області. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цієї ночі російські окупанти в черговий раз атакували і Київську область дронами-камікадзе. Подробиці про обстріли регіону вночі другого січня розповіли в Офісі генерального прокурора України. У відомстві оприлюднили фото пошкоджених житлових будинків. Нові подробиці щодо наслідків влучання збитих ворожих безпілотників у приватне житло розповіли й у Київській обласній військовій адміністрації.

Читайте також, що в метро Києва після обстрілів стався збій та утворились великі черги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися