На Київщині збудують новий міст через річку Ірпінь: подробиці

На території Київської області збудують новий міст через річку Ірпінь замість старого, який було зруйновано після початку великої війни

На території Київської області збудують новий міст через річку Ірпінь замість старого, який було зруйновано після початку великої війни. Про це стало відомо із офіційного рішення Кабінету міністрів України, про яке повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Відомо, що погоджено пропозицію про проектування та будівництво мосту через річку Ірпінь для автомобілів на дорозі державного значення Р-30. Під'їзд в Ірпінь буде збудовано на новому напрямку.

За його словами, передбачено, що виконання робіт із проектування та будівництва мостового переходу забезпечується Державним агентством автомобільних доріг на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області.

Нагадаємо, що нещодавно на трасі сполученням Київ-Харків і на Житомирській трасі побудували два нових мости, які були зруйновані на початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, на Житомирській трасі у Стоянці відновили міст, яким можна їздити в обидві сторони. Переправу було зруйновано наприкінці лютого — це суттєво завадило їм захопити українську столицю.

Ще один міст відновили у селищі Борщів на трасі Київ-Харків, там поки що можна проїхати лише праворуч.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лолкек

6 січня 2023, 00:00

Мы уже не ждём нападения белорусов?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися