Кільцева електричка у Києві під час повітряної тривоги змінила графік

Що варто знати пасажирам

У Києві під час повітряної тривоги змінився графік руху електричок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської кільцевої електрички.

"Електропоїзд 7317 зупинено на платформі Лівий Беріг з технічних причин, пасажирів пересадили у наступний поїзд. Через об'їзд можливі незначні відхилення від графіку на перегоні між Дарницею та Видубичами у напрямку Святошина", — йдеться в повідомленні.

За даними перевізника, електрички в столиці, попри повітряну тривогу, курсують з усіма зупинками.

"Під час повітряної тривоги наші поїзди продовжують рух з усіма зупинками, але закликаємо не нехтувати правилами безпеки і перебувати в укриттях до посадки та після висадки", — закликали пасажирів у перевізника.

Наразі повітряна тривога триває у Києві, Київській області та в інших регіонах України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

Крім того, у Києві на різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд. У складі "Різдвяного експреса" два старовинні паровози, п'ять пасажирських вагонів та вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Читайте також, де у Києві працюватимуть святкові ярмарки продуктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися