Під Києвом сталася аварія на водопроводі: за кількома адресами не буде води

Водопостачання буде призупинено до завершення ремонтних робіт

Сьогодні, 5 січня, у зв'язку з аварійною ситуацією з 09:00 припинено водопостачання за кількома адресами в Броварах. Про це повідомила пресслужба КП "Броваритепловодоенергія".

Водопостачання у будинках на вулиці Романа Шухевича в Броварах буде призупинено з дев'ятої ранку сьогоднішнього дня до завершення робіт з усунення пошкоджень в системі водопостачання.

"Шановні споживачі! В зв’язку з аварійною ситуацією та необхідністю усунення пошкодження в системі централізованого водопостачання, сьогодні, 05.01.2023 року з 09.00 та до виконання робіт буде призупинене водопостачання в житлових будинках по вул. Романа Шухевича №№ 1-20", – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у Бучі співробітники комунальних служб проводять роботи з відновлення водопровідних мереж. Аварійні бригади КП "Бучасервіс" ліквідують поломки. Фахівці посилено працюють, щоби забезпечити мешканців водою.

Тарифи на воду у Києві підвищили: скільки доведеться платити. Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення у Києві з 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися