Рятувальникам Київської області представили нового керівника

Новопризначений керівник пообіцяв продовжувати удосконалювати роботу ДСНС

Сьогодні, 5 січня, у Головному управлінні ДСНС відбувся захід з нагоди представлення нового очільника рятувальників Київської області – полковника Служби цивільного захисту Анатолія Мусієвича.

Олександр Доценко, директор Департаменту персоналу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, презентував новопризначеного начальника.

У своєму виступі генеральний директор Департаменту зазначив, що керівники ДСНС покладають великі надії на рятувальників в Київській області, що вони впораються з усіма небезпечними викликами сьогодення і зможуть мінімізувати вплив надзвичайних ситуацій, особливо в умовах воєнного стану. І вся команда на чолі із новопризначеним керівником має виправдати ці надії та очікування.

Анатолій Мусієвич у свою чергу пообіцяв постійно покращувати роботу підлеглих підрозділів та ГУ, підтримувати та вдосконалювати основні напрямки діяльності, працювати на перемогу. Він також вдячний своєму попереднику Петру Кісільову за розвиток та досягнення пожежно-рятувальної служби, що відбулися під час його керівництва.

Відключення світла у Києві: у ДСНС розповіли, як правильно ставити генераторУ Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли мешканцям української столиці, як правильно встановлювати електрогенератори, щоб не було загрози життю та здоров'ю. За словами рятувальників, все частіше фіксуються випадки отруєння та загибелі людей через порушення правил експлуатації генераторів.

Читайте также