На кордоні з Білоруссю провели навчання сил оборони Києва (ФОТО)

Бійці відпрацювали протидію диверсантам

Сили оборони Києва продовжують нарощення оперативних спроможностей. Про це розповів командувач обороною столиці Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, на північному кордоні військові навчання провели підрозділи 120 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України та підпорядкованих підрозділів в складі сил оборони Києва. Під час тренувань військовослужбовці в обстановці, максимально наближеній до бойової, навчалися вести розвідку та оборонний бій, виявляти та знищувати колони противника, а також протидіяти диверсійно-розвідувальним групам. Крім того, стрілецькими підрозділами відпрацьовувалась тактика контрнаступальних дій для повернення та утримання умовно втрачених позицій, злагодженість стрілецьких підрозділів та артилерії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва відпрацювали тактику знищення ворожого десанту та повітряних цілей, зокрема безпілотників, ведення штурмових дій та зачистку населених пунктів, вогневого ураження противника, форсування водної перешкоди в умовах, наближених до бойових.

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Читайте также