У Києві в метро з'явилися сидіння, щоб перечекати повітряну тривогу (ФОТО)

Отримати туристичне обладнання можуть усі охочі

У столичному метро з'явилися сидіння, на яких можна перечекати повітряну тривогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на організацію Visit Ukraine.

Visit Ukraine передала Київському метрополітену тисячу туристичних сидінь для пасажирів. Їх видають усім охочим під час повітряної тривоги. Пасажирів просять  не забувати повертати сидіння, адже ними можуть скористатися й інші люди.

"Небезпека часто триває годинами. Інфраструктура метрополітену забезпечує найнеобхіднішими умовами: питною водою, санітарними вузлами та можливістю підзарядки гаджетів. Проте, враховуючи такі фактори, як температурний режим та велика кількість людей, виникла потреба в облаштуванні додаткових місць для сидіння", — прокоментували в Visit Ukraine.

Такі туристичні сидіння видають на станціях столичного метрополітену "Театральна", "Печерська", "Золоті ворота", "Площа Льва Толстого", "Дружби народів" та "Політехнічний інститут".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

Крім того, у Києві на різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд. У складі "Різдвяного експреса" два старовинні паровози, п'ять пасажирських вагонів та вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва. До свят у Києві призначили додаткові рейси ретро-поїзда.

Читайте також, де у Києві працюватимуть святкові ярмарки продуктів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися