У Києві та Київській області посилили заходи безпеки

Що варто знати мешканцям столиці та регіону

У Києві та Київській області посилили заходи безпеки на різдвяні свята. Подробиці розповіли в поліції столиці та регіону, передають "Коментарі".

В столиці під час святкування Різдва за порядком стежитимуть військові, працівники структурних підрозділів поліції Києва, співробітники Національної гвардії України та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці у посиленому режимі нестимуть службу біля культових споруд під час проведення богослужінь, а також стежитимуть за порядком біля святкових локацій.

Начальник Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов розповів, що в регіоні для несення служби під час різдвяних свят заступили понад 2,5 тисячі поліцейських, добровольців територіальної оборони та військових. Крім цього, в регіоні залучили понад 400 додаткових нарядів. Це понад 250 піших та 70 автомобільних патрулів. Поліцейські наряди будуть забезпечувати безпеку на понад 700 культових спорудах, де проходитимуть богослужіння.

В поліції закликали мешканців Києва та Київської області не порушувати громадський порядок, а в разі повітряної тривоги негайно прямувати до укриття. Правоохоронці також нагадали, що у Києві та в регіоні діє комендантська година з п’ятої ранку та до одинадцятої вечора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Нагадаємо, в Київському зоопарку напередодні Нового 2023 року, який за східним календарем проходитиме під символом чорного водяного кролика, відкрили тематичну експозицію. На виставці можна познайомитись з представниками самих незвичайних порід домашніх вуханчиків. Це чорно-вогняні кролі та Бельгійські фландри. Подробиці роботи виставки та фото чорно-вогняних кроликів — за посиланням.

Дивіться фото, як відомий швейцарський художник підсвітив до Різдва будівлі та церкви у Києві.

Читайте також, що синоптики попередили про морози та погіршення погоди у Києві та регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися