В модульне містечко в Ірпені доставили гуманітарну допомогу з Барселони (ФОТО)

Речі для постраждалих від бойових дій людей привезли волонтери

В Ірпені мешканці модульного містечка "Дубки" отримали гуманітарну допомогу з Барселони від іспанського благодійного фонду Glory to Ukraine ("Слава Україні"). Подробиці розповіли в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Ірпеня, волонтери привезли постраждалим від бойових дій речі першої необхідності — це продукти, засоби гігієни, іграшки, корм для тварин, візок для людей з інвалідністю та інше. Всі ці речі зібрали звичайні жителі Барселони для підтримки українців, які опинились у складних життєвих обставинах.

Благодійний фонд Glory to Ukraine ("Слава Україні") створила в Барселоні невелика компанія з виробництва вивісок. Іспанські підприємці вирішили допомагати українцям з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Деснянському районі Києва облаштували величезне містечко незламності. Локація площею у 68 тисяч квадратних метрів облаштована на території "Даринку". Тут можна зігрітися та зарядити гаджети. Вже готово понад тисяча місць відпочинку, облаштовано Starlink-хаб, окремі зони для навчання та викладання. Окрім того, є простір на дві тисячі квадратних метрів для дітей, де малеча може розважитися та відволіктися. Територія на понад п’ять тисячі квадратних метрів передбачена для вигулу домашніх тварин. На території цього містечка незламності є кав’ярні та фуд-корт. Облаштовано кімнату матері та дитини, також є медпункт та працюють дві аптеки. Під час відключення світла безперервну роботу забезпечують потужні генератори.

Нагадаємо, що у Києві та Київській області посилили заходи безпеки на різдвяні свята. В столиці під час святкування Різдва за порядком стежитимуть військові, працівники структурних підрозділів поліції Києва, співробітники Національної гвардії України та Державної служби з надзвичайних ситуацій. В регіоні для несення служби під час різдвяних свят заступили понад 2,5 тисячі поліцейських, добровольців територіальної оборони та військових. Крім цього, в регіоні залучили понад 400 додаткових піших та автомобільних патрулів. Поліцейські наряди будуть забезпечувати безпеку на понад 700 культових спорудах, де проходитимуть богослужіння.

Читайте також, що в Київському зоопарку відкрили виставку чорних кроликів.

Джерело: https://t.me/newsimr/7066


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися