Українська Windrose запустила новий рейс з Києва до Чорногорії

Літаки Windrose літатимуть до Чорногорії двічі в тиждень

Українська авіакомпанія Windrose заявила про розширення свого зимового розкладу. Зокрема, в прес-службі компанії повідомили про новий рейс з Києва. В рамках зимової польотної програми запустить рейси з Києва до Подгориці - столицю Чорногорії. Польоти почнуть здійснювати двічі на тиждень з 1 грудня.

"У цьому зимовому сезоні ми підготували новий напрямок, де ти зможеш зловити свій гірськолижний кайф. Обирай: Жабляк - розташований в центрі гірськолижного масиву Дурмітор, на висоті 1 465 м над рівнем море і оточений 23-ма вершинами, або Колашин - в оточенні гірського масиву Беласиця, Сіняевіни, Клюці і Вучи, на висоті близько 1000 м над рівнем моря ", - написали в Windrose.

Відзначається, що дістатися на ці гірськолижні курорти можна з аеропорту Подгориці, куди авіакомпанія почне літати з 1 грудня. Польоти будуть здійснювати по вівторках і суботах.

Виліт з "Борисполя" о 13:35, приліт в Подгориці о 14:45;

Виліт з Подгориці о 15:40, приліт в "Бориспіль" о 18:55.

За квиток в Чорногорію доведеться викласти від 3 тис. 652 грн в одну сторону.

Як повідомляв портал "Коментарі", Угорський лоукостер Wizz Air скасувала 24 рейси з українських міст в листопаді і переніс їх відновлення на грудень. Серед скасованих рейсів - вісім з Києва.

Так, авіакомпанія внесла істотні зміни в зимову польотну програму з України. Зокрема, з Києва відзначили листопадові рейси в Зальцбург, Таллінн, Ларнаку, Ригу, Катовіце, Лісабон, Братиславу та Будапешт. За три-чотири напрямки скасували з Харкова, Одеси, Запоріжжя та Львова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися