У Києві на ВДНГ відкрили пункт обігріву: що там можна зробити

У Голосіївському районі української столиці на ВДНГ відкрили пункт обігріву, де можна буде посидіти під час холодів та зарядити гаджети

У Голосіївському районі української столиці на ВДНГ відкрили пункт обігріву, де можна буде посидіти під час холодів та зарядити гаджети. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор Національного Експоцентру Євген Мушкін.

За його словами, там можна зігрітися, випити чаю та зарядити свої гаджети. Тепло забезпечить піч, що розпалюється дровами, а електрика – генератор. Вхід вільний. Пункт обігріву розташований у павільйоні №2, праворуч від ковзанки.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдати ракетного удару по українській столиці та її критичній інфраструктурі найближчим часом. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Генерального штабу Збройних Сил України.

Військові заявляють, що минулої доби противник завдав сім ракетних і 31 авіаційний удар.

Існує загроза завдання росіянами авіаційних та ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури на всій території України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися