Об’єднані Арабські Емірати передали Київській області близько 200 генераторів

Отримана допомога розділена серед громад Київщини

Об’єднані Арабські Емірати передали Київській області 198 генераторів. Про це повідомили у Київській обласній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Прилади для забезпечення енергією потужністю від 3 до 6,5 кіловат розподілені по пристоличному регіону за програмою "Утеплюємо країну" Фонду держмайна України та держінституцій.

Отриману допомогу надали громадам Київської області. Для безперебійної роботи медичних закладів доставлено 174 генератори. Інші прилади направили до навчальних закладів, об’єктів критичної інфраструктури та адміністративних будівель.

КОДА подякувала керівництву ОАЕ за надану допомогу. Передані генератори допоможуть регіону забезпечити безперебійне функціонування критичної інфраструктури.

Передача генераторів відбулася завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Фонду державного майна України та Гуманітарного фонду UAIM. Також у КОДА дякують Укрзалізниці та польському агентству RARS за доставку обладнання.

Київ отримав від Тайваню два потужні генератори для критичної інфраструктури. Києву передали перші два генератори потужністю 300-800 кВА. Це відбулося у рамках реалізації меморандуму про допомогу столиці у придбанні альтернативних джерел енергії для обігріву населення між Києвом та Тайванем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися