В Гостомелі відновлюють багатоповерхові та приватні будинки (ФОТО)

Як тривають капітальні роботи та що вже зробили

В Гостомелі триває капітальний ремонт пошкоджених під час обстрілів та бойових дій з російськими окупантами житлових будинків. Про відновлювальні роботи розповіли в Гостомельській селищній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

В одному з приватних житлових будинків внаслідок бойових дій було понад 400 дірок в даху, залишки осколків снарядів у стінах та меблях. Будинок розташований на вулиці Гагаріна, 10. Тут вже замінили пошкоджену обстрілами покрівлю та вибиті вікна.

Ще один приватний будинок у Гостомелі відновили на вулиці Польова, 26. Будівельники повністю замінили пошкоджену покрівлю та вікна. Роботи з відновлення приватних та багатоповерхових будинків тривають.

В Гостомелі виготовили проектно-кошторисну документацію по декількох об’єктах житлової інфраструктури, пошкодженої внаслідок бойових дій. Проекти відновлювальних робіт мають затвердити після експертизи. Після цього планують почати капітальний ремонт в житлових будинках на вулиці Садова, 21 та 22, а також на вулиці Рекунова, 1.

Окрім того, напередодні чотирнадцять родин у Гостомелі отримали грошові сертифікати на відновлення зруйнованого житла від міжнародної організації ADRA Ukraine. Сертифікати на 22 тисячі гривень видали домогосподарствам, що зазнали сильних руйнувань під час активних бойових дій у Гостомелі. 

Читайте также