Чому метро Києва не працює при обстрілах: відповідь генерала Попка

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, чому в українській столиці зупиняють роботу метрополітену під час ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, чому в українській столиці зупиняють роботу метрополітену під час ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це він повідомив в інтерв'ю ТСН.

За його словами, 16 грудня внаслідок ракетного удару сталося пошкодження енергетичної інфраструктури Києва та було часткове знеструмлення в окремих районах міста.

Тому через дефіцит електроенергії київське метро було змушене припинити перевезення пасажирів. Водночас станції метро працювали як укриття для киян та гостей міста. "Київпастранс" запустив автобуси з метою дублювати маршрути метро.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть зупиняти рух поїздів київського метрополітену під час відключення електроенергії. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, було б економно зупинити роботу метро з 10:00 до 17:00, а зекономлену електроенергію нібито можна перенаправити до будинків місцевих мешканців, які не мають газових плит.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися