Стало відомо, коли приберуть головну ялинку із Софійської площі Києва

Організатори встановлення новорічної ялинки на Софійській площі у центральній частині української столиці розповіли, коли її почнуть розбирати

Організатори встановлення новорічної ялинки на Софійській площі у центральній частині української столиці розповіли, коли її почнуть розбирати. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого журналістами порталу ТСН.

Відомо, що новорічна ялинка цього разу прикрашена мінімальною кількістю гірлянд та іграшок, а її висота складає лише 12 метрів. Він зазначив, що ялинка стоятиме до Водохреща – після 19 січня її почнуть розбирати.

Нагадаємо, що начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів про те, чи можливе повне відключення світла в українській столиці внаслідок атак російських окупантів з критичної інфраструктури.

За його словами, Київ є однією з головних цілей противника, про що свідчить кількість ракет та безпілотників, якими атакують місто. Він зазначив, що спрогнозувати тривалість та кількість атак практично неможливо.

"Усі готуються до можливих негативних сценаріїв. За тривалого аварійного відключення електроенергії Пункти Незламності стануть місцем, де кияни та гості столиці зможуть погрітися, зарядити телефони, випити кави або чаю, скористатися послугами Інтернету, зателефонувати рідним і близьким", - сказав він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися