У КМДА заявили, що Київ готовий до можливої облоги окупантами

Українська столиця готова до можливої облоги з боку російських окупантів

Українська столиця готова до можливої облоги з боку російських окупантів — довкола міста збудовано потужні фортифікаційні та оборонні споруди, а також зроблено запаси всіх стратегічних ресурсів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у інтерв'ю ТСН.

За його словами, Київ укріплений і забезпечений на всі 100%, військовими була зроблена величезна робота.

"Командування сухопутних військ та оборони міста Києва докладають багато зусиль, щоб убезпечити місто від можливого сценарію, який ми вже проходили в лютому минулого року, і думаю, що у них все вийде на 100%", - сказав чиновник.

Він наголосив, що місто забезпечене всім необхідним – продуктами, іншими ресурсами, а проблем логістикою та доставкою, як у лютому та березні минулого року, точно не буде.

"Київ має певні стратегічні запаси, їх вистачить на перший період. Ми вже працюємо не з чистого аркуша, як це було в лютому 2022-го, а маємо власні напрацювання та досвід роботи в умовах війни. Тому готові до будь-яких сценаріїв розвитку подій" , - Заявив Поворознік.

Нагадаємо, що російські окупанти проводять підготовку до нового масованого ракетного удару по критичній інфраструктурі української столиці та інших міст. Про це стало відомо із коментаря, який дала речник оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами, військові спостерігають за активністю безпілотників розвідки противника, що говорить про підготовку до нового ракетного удару. Вона зазначила, що останнім часом росіянам потрібно від 10 до 14 днів для нового обстрілу, а тому наступна атака очікується найближчими днями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

12 січня 2023, 10:42

Надо ещё подготовить ,,, скважины ,,, их в Киеве практически НЕТ ??? Слава Украине !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися