В мерії Бучі показали засніжений центральний парк (ФОТО)

Як виглядає локація для відпочинку містян взимку

Центральний парк Бучі, розташований в 20 кілометрах від Києва, є улюбленим місцем відпочинку містян. Як виглядає локація взимку, показали в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

В Бучі центральний парк розташований на території у понад пів сотні гектарів. Цю зону відпочинку відкрили у 2011 року на 110-ту річницю міста. В Бучанському парку є озера, фонтани, скульптури, велодоріжки, мотузковий парк, дитяче містечко та міні-зоопарк.

"Фотопрогулянка алеями Бучанського парку. У зими мало фарб, але багато смаку", — йдеться у дописі Бучанської міської ради до оприлюднених фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Нагадаємо, в Київському зоопарку напередодні Нового 2023 року, який за східним календарем проходитиме під символом чорного водяного кролика, відкрили тематичну експозицію. На виставці можна познайомитись з представниками самих незвичайних порід домашніх вуханчиків. Це чорно-вогняні кролі та Бельгійські фландри. Подробиці роботи виставки та фото чорно-вогняних кроликів — за посиланням.

Тим часом у Києві через суд вимагають звільнити від самовільної забудови землі в урочищі "Теремки" на території Національного природного парку "Голосіївський".

Дивіться також фото, як Голосіївський парк у Києві взимку перетворився на весняний ліс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися