У Yasno розповіли, чи покращиться ситуація зі світлом у Києві під час потепління

Генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко розповів, що буде з відключення світла в українській столиці після потепління

Генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко розповів, що буде з відключення світла в українській столиці після потепління. Про це стало відомо з його повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

За його словами, розраховувати на покращення ситуації з енергетикою можна, але воно точно не буде різким. Він зазначив, що для повного відновлення енергетичної системи потрібно багато часу та ресурсів. Як мінімум, потрібно відновити генерацію, яка знаходиться на ремонті.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області енергетики компанії ДТЕК розпочали роботи із заміни та ремонту аварійних електромереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого місцевими інформаційними ресурсами.

Відомо, що минулого тижня працівники ДТЕК та ЖЕКів обстежили зовнішні кабельні мережі згідно з актами розмежування. Оцінювали загальний стан, цілісність ізоляції та працездатність, щоб відновити їх у найкоротші терміни.

Наприклад, будинок на вулиці Олімпійська, 6-А, де траплялося найбільше за цей час аварій, має акт розмежування із ДТЕК із 2013 року.

Після отримання технічних умов з'ясувалося, що частина прокладеного кабелю є абонентською, належить будівлі, і піклуватися про неї повинна компанія, що управляє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися