Про ракетні обстріли Києва розповіли в Міноборони України

Військові доповіли про ситуацію

Київ в суботу, 14 січня, російські окупанти обстрілювали керованими ракетами. Про це повідомили в Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

За даними відомства, протягом минулої доби противник завдав три авіаційних та 57 ракетних ударів, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі.

"Для завдання ракетних ударів по столиці та інших населених пунктах України ворог застосував зенітні керовані ракети С-300/С-400. Також здійснив 41 пуск крилатих ракет повітряного і морського базування та керованих авіаційних ракет, що є високоточною зброєю. 26 ракет знищили наші захисники", — заявили в Міністерстві оборони України.

Українська авіація протягом минулої доби завдала п’ять  ударів по районах зосередження російських окупантів.

"Збито БпЛА типу "Орлан-10". Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України в той же час уразили два пункти управління, 9 районів зосередження живої сили та військової техніки, склад боєприпасів, а також станцію радіоелектронної боротьби ворога", — повідомили в Міноборони України.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва уламками ракети пошкоджено два автомобіля, потерпілих немає. У столиці уламки російської ракети влучили в музей Пирогово. Киян закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в кількох районах Києва та в регіоні внаслідок ракетних атак російських окупантів є пошкодження. У Голосіївському районі столиці сталася пожежа на нежитловому об‘єкті внаслідок ворожої атаки на столицю.

Внаслідок ранкової атаки в Київській області пошкоджено 28 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна, без постраждалих. На об’єкті критичної інфраструктури пожежа локалізована.

Читайте также