Навіть з приходом тепла ситуація з електропостачанням у Києві не покращиться - ДТЕК

Закінчення опалювального сезону не призведе до суттєвого покращення ситуації з електропостачанням

Навіть після завершення опалювального сезону ситуація з відключеннями електроенергії у Києві та області навряд чи суттєво покращиться. Про це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук під час інформаційного телемарафону, передає Київ.Медіа.

За його словами, виробництво електроенергії в Україні навесні принципово не збільшиться.

Дмитро Сахарук не вважає, що ситуація кардинально покращиться, незважаючи на те, що потепління зменшить споживання. Водночас розпочнуться планові ремонтні роботи на електромережах, які зараз, у зимовий період, не проводяться.

Він зазначив, що кожні обстріли ускладнюють відновлення енергетичної інфраструктури. Тому говорити про те, що до квітня все буде стовідсотково добре, не можна.

Сахарук зазначив, що відновлювати енергетичні об'єкти після кожного обстрілу стає все важче, бо вони стають все більш вразливими.

У КМВА розповіли, чому у Києві превентивно відключають світло. Через ракетну загрозу в столиці вводять екстрені відключення світла — це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ракети супротивника досягнуть своїх цілей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Даня

17 січня 2023, 06:50

Пиздаболы , почему в Киеве свет по 4 часа есть а в Броварах и Требухове 6 часов нету и только 2 есть вы неохуели ДТЕК ??? Своим там мвжоря Кам больше енергии даёте , и просите економить хуй вам кто будет економить с таким светом

...

17 січня 2023, 00:35

Какое же это вранье и лицимерие со стороны властей. К собственным людям как к скоту относится. Энергии достачно на всех, просто не продавайте в Европу и всем хватит УКРАИНЦАМ. Мрази лицимерные

Саша

16 січня 2023, 21:21

И лампочки светодиодные уже не спасают? Лишняя АЭС, как нам говорили? Нас спасут лучины? Когда Евросоюз начнет выдавать?

Чебурек

16 січня 2023, 18:43

Ну кто-бы сомневался.. Теперь будем сидеть без света на постой

Цыля

16 січня 2023, 18:38

После воскрешения Берии ситуация мгновенно улучшится, саперную лопатку и в атак на врага и свет быстро появится, накрали ворюги до невозможности и сейчас продают за бугор, пол города по 2 часа чнрез 4, а в другой половине наоборот, там начальник обленерго живет

Роман

16 січня 2023, 17:51

Только вот в области свет подают по 2 часа, а в Киеве я был свет у многих сутками есть, несправедливо.

Лина

16 січня 2023, 17:12

Впереди поезда, предлагаете бежать?

Евгений

16 січня 2023, 17:09

Конечно. Вы ж продаете электроэнергию в Европу.. А на своих людей вам наплевать!

Егор

16 січня 2023, 16:51

Если этот ДТЭК ликвидировать и их посреднические ,,услуги,, то и электрики будет достаточно. Даже война не препятствие этим коррупционерам

Оксана

16 січня 2023, 16:01

Правда???!!!Вже прям смішно так брехати.

Вячеслав

16 січня 2023, 11:35

Вы доиграетесь, когда у людей терпение,лопнет ,вашему вранью , уже не кто не верит

Вячеслав

16 січня 2023, 11:31

Меньше продавайте,и воруете , тогда улучшится

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися