Під Києвом працює святковий пункт обігріву з вертепом

Римо-католицька громада Фастова розгорнула спеціальний намет "Зігрійся у Вертепі"

У Фастівській громаді в Центрі Святого Мартіна доступний до відвідування святковий пункт обігріву "Зігрійся у Вертепі". Про це повідомляє Київська ОВА, передають "Коментарі".

Римо-католицька громада Фастова відкрила спеціальний намет під назвою "Зігрійся у Вертепі". Всередині відвідувачі можуть погрітися, подивитися на вертеп та безкоштовно скористатися Інтернетом. Гості можуть скуштувати борщ та гарячі напої, приготовані на польовій кухні.

До цієї ініціативи долучилися також благодійники з-за кордону. Два пневматичні намети з обігрівом, які об'єднали в один, придбала спільнота світських домініканців зі Зволле, а Фундація Орля Страж подарувала польову кухню.

Графік роботи пункту - з 11:00 до 20:00 щодня, крім неділі.

У КОВА нагадують, що в Києві та області триває розбудова Пунктів Незламності, де місцеві мешканці можуть отримати необхідну допомогу. Зокрема, Пункти мають доступ до електрики, тепла та Інтернету у разі зниження температури, відключення електроенергії або надзвичайних ситуацій. Наразі відкрито 421 такий Пункт.

Нагадуємо, що у Бучі відкрили "юрту незламності" для допомоги місцевому населенню під час відключень електроенергії та для обігріву. За даними мерії Бучі, відкриття пункту обігріву відбулося завдяки підтримці Посольства Республіки Казахстан в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

16 січня 2023, 21:28

С вертепом разврата и вакханалиями? Очередь большая?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися