Аеропорт в Києві підготували до зими

Снігоприбиральна техніка аеропорту "Київ" готова до роботи

Міжнародний аеропорт "Київ" імені Ігоря Сікорського буде готовий приймати літаки в зимовий період. Про це повідомила прес-служба КМДА.

На території аеропорту обладнали і оновили котельні теплові та електромережі. В автопарку для боротьби зі снігом також підготували машини для внесення піску, нанесення рідких хімреагентів і вітрові машини.

"Є 36 одиниць снігоприбиральної техніки, яка буде задіяна для боротьби зі снігом і обмерзанням. Протикригова обробка є чи не найважливішою складовою авіаційної безпеки. Щоб на фюзеляжі, поверхні і хвості літака не утворювався лід, застосовують діайсери - техніку для обробки літаків рідиною від ожеледиці, установки для підігріву повітряного судна та навісне обладнання ", - зазначив заступник голови КМДА Олександр густіла.

За словами чиновника, для боротьби з наземним обмерзанням на всіх видах аеродромних покриттів заготовили 70 тонн гранульованого і 88 куб. м рідкого  реагенту. Також відремонтували і підготували до роботи взимку світлосигнальне обладнання.

Як повідомляв портал "Коментарі", спеціалізована техніка почне цілодобово чергувати з 1 листопада 2020 року. Також, столична влада визначилася з місцем роботи снегоплавільної техніки. Спецмашини вирішили встановити в Печерському районі: на перетині Петровської алеї і Паркової дороги, а також на перетині вул. Лаврської і вул. Старонаводницькій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися