У Києві запустили новий маршрут автобусів (СХЕМА)

Що варто знати пасажирам

У Києві з 17 січня організовано рух окремих рейсів автобусного маршруту № 119 за маршрутом "Вулиця Василя Касіяна — станція метро "Васильківська". Про це поінформували в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, новий маршрут автобусів запустили для поліпшення транспортного обслуговування мешканців Голосіївського району столиці.

Рух окремих рейсів маршруту № 119 буде організовано по маршруту:

        вулиця Героїв Маріуполя (від вулиці Василя Касіяна) – вулиця Юрія Смолича – вулиця Степана Рудницького - вулиця Самійла Кішки – вулиця Юлії Здановської – вулиця Васильківська – вулиця Академіка Книшова –  вулиця Козацька – вулиця Василя Жуковського – вулиця Васильківська – вулиця Юлії Здановської – вулиця Самійла Кішки – вулиця Степана Рудницького – вулиця Юрія Смолича - вулиця Героїв Маріуполя (до вулиці Василя Касіяна).

Для зручності пасажирів автобусному маршруту присвоєно номер 119-К.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дегтярівському шляхопроводі запровадили тимчасову схему руху транспорту. Проїзд шляхопроводом можливий в обидва напрямки по першій смузі. Виконаний комплекс протиаварійних робіт — це, фактично, підготовка до масштабної реконструкції розв'язки. Оприлюднено тимчасову схему руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі.

Нагадаємо, у Києві можуть запровадити безготівкову оплату в маршрутках, однак для цього потрібна згода перевізників. Заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський пояснив, що запровадження електронного квитка в маршрутках для безготівкової оплати проїзду у Києві можна здійснити лише після вирішення питання приєднання перевізників до спеціальної автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП). Перевізники, які надають послуги з перевезення пасажирів в маршрутках, цього не зробили.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

19 січня 2023, 18:23

119-К це добре. А може вже треба відновити автобусний маршрут 12 ? 19 маршрут відновили, а про 12 забули... Хоча б одну машину дали б... З повагою....

Нкрл

19 січня 2023, 17:11

10000

Валентина

18 січня 2023, 12:14

Сейчас столько переименованных названий улиц, невозможно понять , где они и поэтому нлвый маршрут автобусов. Пишите хотябы в скобках прежние названия улиц.

L

17 січня 2023, 15:17

А сколько державе стоит переименование одной улицы?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися