У метро "Житомирська" знесли стихійний ринок

Ринок в Святошинському районі вирішили перенести подалі від метро

Влада Києва продовжує боротьбу зі стихійною торгівлею. На цей раз силами комунальних служб ліквідували ринок, який розташувався у метро "Житомирська" у Святошинському районі. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Так, незаконні торгові точки заважали місцевим жителям і перешкоджали вільному проходу до метро. Після неодноразових скарг громадян, поліція спільно з працівниками комунальних служб розібрала намети. В результаті рейду, правоохоронці також конфіскували товар, а на торговців наклали штраф. На очищеному місці збираються перекласти асфальтове покриття.

Районна влада вирішила перенести місце торгівлі і МАФи від станції метро в бік вулиці Феодори Пушиної.

Як повідомляв портал "Коментарі", на вулиці Заболотного, 20-А відбувся масштабний демонтаж тимчасових споруд і об'єктів сезонної торгівлі, які не мають дозвільних документів або встановлені з порушенням. Серед демонтованих об'єктів - автокав'ярні, торгові намети тощо.

"Понад 20 засобів пересувної торгівлі розміщувалися уздовж вулиці Заболотного, 20-А, частина з яких - на зупинці громадського транспорту. Також поруч був осередок стихійної торгівлі - близько 30 наметів без дозвільних документів. 21 жовтня працівники КП" Київблагоустрій "спільно з Муніципальною вартою, поліцією, комунальними підприємствами "Дорожньо-експлуатаційного управління" Голосіївського району та "Центр організації дорожнього руху" очистили цю локацію ", - відзначив в. о. директора комунального підприємства "Київблагоустрій" Микола Бойко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися