У Києві на Троєщині демонтували ринок: у КМДА назвали причину знесення

У Деснянському районі української столиці на Троєщині демонтували павільйони на ринку на вулиці Милославській

У Деснянському районі української столиці на Троєщині демонтували павільйони на ринку на вулиці Милославській. У комунальному підприємстві "Київблагоустрій" розповіли, чому проводилося знесення, передають журналісти сайту ТСН.

У комунальному підприємстві "Київблагоустрій" уточнюють, що демонтують незаконні конструкції на вулиці Бальзака, 94, це неподалік вулиці Милославської.

"За вказаною адресою відбувається демонтаж незаконно встановлених павільйонів - це не ринок. Об'єкт був без належної дозвільної документації. Тимчасова споруда, яка там розміщувалася, здавалася в оренду різним суб'єктам господарювання. Роботи з демонтажу виконують співробітники КП "Київблагоустрій" на підставі виконання доручення Департаменту міського благоустрою КМДА. Демонтажні роботи тривають уже не перший день. Там було три-чотири великі за розміром павільйони. Наразі закінчують демонтаж останнього з них", - розповів Микола Кравчук, віро директора КП "Київблагоустрій".

Що буде на місці демонтованих кіосків, наразі невідомо.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що російські окупанти можуть у будь-який момент зруйнувати критичну інфраструктуру Києва. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав у кулуарах економічного саміту у Давосі.

За його словами, дефіцит електроенергії в Києві зараз становить близько 30%, а до лік енергетичної інфраструктури України може відбутися будь-якої секунди.

"Ми не говоримо про колапс, але він може статися будь-якої секунди, тому що будь-якої секунди російські ракети можуть зруйнувати нашу критичну інфраструктуру в нашому рідному місті в Києві, і не тільки в Києві, в інших містах", - сказав він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

17 січня 2023, 11:12

А Київблагоустрій не пробував ремонтувати ті ж самі сходи, на яких вбитись можна (в усіх районах Києва, зокрема на Виноградарі)? Руйнувати легше і цікавіше, так? Це ж саме термінове - щось знести, правда?

Теразини

17 січня 2023, 11:10

Ще необхідно посадити тих схемщиків з повною конфіскаціює, які їх незаконно установили та брали кошти за оренду

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися