Аварія на тепломережі під Києвом: у деяких будинках відключили опалення

Теплопостачання відключили у двох будинках та двох навчальних закладах Броварів

У Броварах Київської області сталася аварія на тепломережі. Через аварійну ситуацію, що склалася, відключили теплопостачання у двох будинках та двох навчальних закладах міста. Про це стало відомо із повідомлення міського голови Броварів Ігоря Сапожка, передають "Коментарі".

Як зазначив міський голова Броварів, у зв'язку з аварією на тепломережі було припинено подачу централізованого теплопостачання до будинків на вулиці Лагунової, 18 та 18-Б. Крім того, припинено теплопостачання для навчальних закладів "Оленка" та "Золота рибка".

Над ліквідацією аварії працюють фахівці тепломережі. За словами Ігоря Сапожка, теплопостачання планують відновити близько 20.00.

Нагадуємо, що Бровари отримали сучасний потужний генератор. Броварська громада отримала для резервного живлення котельні потужний генератор. За словами Броварського міського голови Ігоря Сапожка, сучасний генератор потужністю 140 кВт Бровари отримали з матеріального резерву Київської обласної військової адміністрації.

Також мер Броварів заборонив під час тривоги виганяти людей з "Пунктів незламності". У Броварах 5 із 7 "Пунктів незламності" розташовані в ліцеях та дитячих садочках. Під час повітряної тривоги всі відвідувачі навчального закладу мають пройти в укриття.

Проте працівники шкіл не дозволяли відвідувачам цих "Пунктів незламності" спуститися в укриття, бо під час навчального процесу там перебувають діти. Тому люди були змушені виходити на вулицю.

Читайте также