Кулеба показав мобільні вогневі групи, що боронять повітряний простір Київщини

Мобільні вогневі групи захищають українців від атак дронів і ракет

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав фотографії мобільних вогневих груп, які полюють на ворожі об'єкти та боронять повітряний простір Київської області. Світлини захисників Олексій Кулеба опублікував у своєму Telegram-каналі.

Голова КОВА зазначив, що сили ППО йдуть на справжні подвиги з метою захисту громадян від атак ворожих дронів та ракет, і показав, як виглядають мобільні вогневі групи, які стоять на захисті столичного регіону.

"Сили протиповітряної оборони роблять справжні подвиги, щоб захистити українців від атак дронів і ракет. На фото — мобільні вогневі групи, що полюють на ворожі об'єкти та боронять повітряний простір Київщини. Працюємо спільно з військовими. Забезпечуємо необхідною технікою та спецзасобами. Робота триває щодня. Разом до Перемоги", - написав Олексій Кулеба.

Генерали ЗСУ на чолі з Сергієм Наєвим перевіряють протиповітряну оборону Києва та області. Група генералів та офіцерів на чолі з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє роботу підлеглих військ, зокрема, підрозділів протиповітряної оборони, які захищають Київ та область.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися