У Київській області очікуються масштабні відключення світла: адреса

У Фастові на території Київської області найближчим часом очікуються масштабні відключення електроенергії - причиною стане проведення ремонтних робіт

У Фастові на території Київської області найближчим часом очікуються масштабні відключення електроенергії, що призведе до проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Фастівської міської ради.

Відомо, що енергетики проводитимуть ремонт на електромережах — 21 січня світла не буде у центрі міста та інших районах населеного пункту.

Графік відключення наступний:

З 10:00 до 15:00 – вул. Чернишевського, пр. Великопокровський, вул. Великопокровська, вул. Зелена, пр. Стадіонний, пр. Шмідта, вул. Проліскова, вул. Стадіон, Будівельник, Ветеран.

З 09:00 до 16:00 - Соборна площа, вул. О. Невського, вул. Вишнева, вул. Гайдамаків, вул. Каштанова, пр-т Гайдамак, вул. Гетьманська, пр. Набережний, пр. Зоряний, вул. Будівельна, пр. Будівельна.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що російські окупанти можуть у будь-який момент зруйнувати критичну інфраструктуру Києва. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав у кулуарах економічного саміту у Давосі.

За його словами, дефіцит електроенергії в Києві зараз становить близько 30%, а до лік енергетичної інфраструктури України може відбутися будь-якої секунди.

"Ми не говоримо про колапс, але він може статися будь-якої секунди, тому що будь-якої секунди російські ракети можуть зруйнувати нашу критичну інфраструктуру в нашому рідному місті в Києві, і не тільки в Києві, в інших містах", - сказав він.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Lana

18 січня 2023, 19:53

Ну сколько можно заниматься очковтирательством?Неужели вы думаете,что народ настолько тупой,что не видит и не понимает,что происходит?Все знают,что наша электроэнергия продается на биржах каждый день и получаете сверх прибыли.Ну как же так?.Вы сейчас делаете геноцид своего же народа.Это ж надо так ненавидеть Украину,чтобы своих граждан лишать света в угоду западу?Люди сидят в холодных квартирах,домах и пока война молчат.Наступит время и все выйдут на площади и тогда все получат по заслугам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися