На Київщині планують створити інспекцію з паркування

Патрульні зможуть складати протоколи без присутності власника авто

У Борисполі планують створити спеціальну інспекцію з паркування для вирішення проблеми паркування в заборонених зонах та нестачі паркувальних місць у місті. Про це повідомляє телерадіостудія "Бориспіль", передає КВ.

Відділ відповідатиме за організацію паркувальних місць та контроль за дотриманням правил паркування. Олександр, головний спеціаліст відділу з контролю за благоустроєм, розповів телеканалу, що у інспекторів буде програма і планшет, підключений до патрульної поліції, що дозволить їм виносити протоколи про адміністративні правопорушення.

Це нововведення дозволить патрульним складати протоколи без присутності власників транспортних засобів. Порушення правил паркування тягне за собою штраф у розмірі 340 грн.

Варто зазначити, що такі заходи вже принесли свої позитивні результати у Горі Бориспільського району.

Через російські атаки в Києві злетів попит на криті паркінги. Кияни переживають за своє майно, зокрема за автомобілі, оскільки постійні російські ракетні атаки продовжуються. Знайти вільні криті паркувальні місця наразі стало складно, але якщо водієві пощастить, йому доведеться заплатити за безпеку свого автомобіля чималу суму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися