У Києві та Київській області запрацювали графіки відключень світла

Що відомо про ситуацію з електропостачанням

У Києві та Київській області запрацювали планові графіки відключень електроенергії. Про це заявили в енергетичній компанії "ДТЕК", передають "Коментарі".

За даними підприємства, в державній компанії "Укренерго" надали такі обмеження споживання електроенергії для столиці та Київської області на 19 січня:

        для Києва — 938 МВт на день та 593 МВт на ніч.

        для Київщини — 693 МВт на день та 703 МВт на ніч.

В ДТЕК пояснили, що такі ліміти в енергопостачанні дозволяють проводити в четвер, 19 січня, відключення світла у стабілізаційних графіках.

Зараз у Києві діють стабілізаційні відключення світла. Дізнатись, коли за вашою адресою не буде світла, можна на офіційному сайті "ДТЕК Київські електромережі" за посиланням.

В Київській області набув чинності оновлений графік стабілізаційних відключень, який враховує складну ситуацію в енергосистемі. Ознайомитись з новим графіком відключень можна на офіційному сайті "ДТЕК Київські регіональні електромережі" за посиланням.

Нагадаємо, у Києві та Київській області на Водохреща синоптики прогнозують аномально теплу погоду, однак її зіпсує сильний штормовий вітер — пориви вітру сягатимуть від 7-12 до 15-20 метрів на секунду. Цього тижня в столиці та регіоні метеорологи прогнозують похолодання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Деснянському районі Києва облаштували величезне містечко незламності. Локація площею у 68 тисяч квадратних метрів облаштована на території "Даринку". Тут можна зігрітися та зарядити гаджети. Вже готово понад тисяча місць відпочинку, облаштовано Starlink-хаб, окремі зони для навчання та викладання. Окрім того, є простір для дітей, де малеча може розважитися та відволіктися. Передбачено зону для вигулу домашніх тварин. На території містечка є кав’ярні та фуд-корт, кімната матері та дитини, також є медпункт та аптеки. Під час відключення світла безперервну роботу забезпечують потужні генератори.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.

Джерело: https://t.me/dtek_ua/189


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися