У Києві відразу на трьох вулицях з'явилися велодоріжки (ФОТО)

Велосипедисти зможуть спокійно їздити ще по трьох вулицях

На трьох вулицях столиці з'явилися велосипедні доріжки. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook комунальна корпорація "Київавтодор".

Разом з оновленим асфальтовим покриттям велосипедні смуги з'явилися на вулиці Академіка Білецького, Академіка Стражеска та Героїв Севастополя.

Нагадаємо, за 2020 рік велосипедистів порадували велодоріжками та велосмуги на Пушкінській, Рейтарській, Золотоворітській, Ярославів Вал, Івана Франка, Стрілецькій, Бастіонній, Ольгинської, Заньковецької, Олеся Гончара, В'ячеслава Липинського, Туполєва, Володимирській, проспекті Любомира Гузара, бульварі Леоніда Бикова, Володимирському спуску та інших.

Раніше "Коментарі" розповіли про боротьбу з велодоріжками в Києві. На пішохідному мосту через річку Дніпро, який веде на Труханів острів, на велосипедній доріжці невідомі активісти, без спецодягу і жилетів, самостійно встановили на велосипедній доріжці кошти заспокоєння руху, чим створили потенційно небезпечну ситуацію для руху велосипедистів і персональних електричних транспортних засобів




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися