У Yasno закликали оплачувати комуналку, незважаючи на відключення світла у Києві

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno закликали мешканців української столиці сплачувати рахунки за електроенергію, незважаючи на часті відключення

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno закликали мешканців української столиці оплачувати рахунки за електроенергію, незважаючи на часті відключення. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, останнім часом може здатися, що світла немає, тож платити за нього не потрібно.

"Мушу вас запевнити: зараз кожна ваша сплачена гривня важлива", — заявив Коваленко.

Він наголосив, що з початку війни рівень оплат за комуналку впав. Тому обсяги коштів, що надходять для ремонтів мереж та дотримання їх у належному стані, наразі також зменшились.

"Незважаючи на обмеження електроенергії та всі незручності, пов'язані з ними, важливо, щоб усе вчасно платити за спожиту електроенергію. Оскільки у тарифі 20% – це витрати на експлуатацію мереж", – написав він.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про відключення електроенергії в українській столиці 20 січня. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко на своїх сторінках у соціальних мережах.

За його словами, із столиця отримає 60% електрики від потреб, які має місто. Енергетики обіцяють дотримуватись графіків. 19 січня, як і обіцяли енергетики, у Києві відбувалися стабілізаційні відключення. Обмеження все ще значні, тому світло-сірі зони графіка також відключалися. Він наголосив, що на 20 січня НЕК Укренерго дає на місто 952 МВт для споживання. Це покриє 60% потреб міста, тож залишаються графіки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гоша

20 січня 2023, 09:20

Обоснуйте отключения. Куда идут те объёмы энергии, которые отнимают у нас. Где графики восстановления? Кто и чем отвечает за необходимость всех этих отключений?

КИЕВЛЯНИН

20 січня 2023, 09:17

МОЖЕТ ВАМ ЕЩЕ ДАТЬ КЛЮЧ ОТ КВАРТИРЫ, ГДЕ ДЕНЬГИ ЛЕЖАТ??? ДАРМОЕДЫ!!!!! АХМЕТОВСКИЕ ТВАРИ!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися